All for Joomla All for Webmasters
  • 046 66 21 37
  • Пон - Съб: 8:00 - 18:00

Тези гумени уплътнения служат за прецизно уплътняване на съдове за вода. Намират приложение в уплътняване на водосъдържатели с високи налягания. Произвеждат се и каучукови уплътнения с висока термична издръжливост, които се използват в кухненски уреди като: кафемашини, кухненски роботи, фурни и др. "ЗТКИ" може да произведе различни по вид и форма уплътнения които да отговарят на вашите конкретни нужди и изисквания. За повече информация или изготвяне на оферта, използвайте контактната форма или нашите телефони за връзка.

Произвежданите от "ЗТКИ" уплътнения за автоматични и въртящи врати са проектирани за дълготрайна употреба заради интензивната им употреба. Те перфектно изолират вътрешната от външната среда, като предпазват от прах и шум. Уплътненията се произвеждат от EPDM каучук. За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на контактната форма.

Изработваме каучукови уплътнения за железопътния транспорт съобразени с всички европейски стандарти. Предлагаме гумени уплътнения за прозорци, плъзгащи врати и въздухопроводи за вагони използвани в железопътния транспорт, трамваи и метро. Качествена изработка и гарантирана висока надеждност и комфорт. Можем за изработим уплътнения по ваш чертеж или съвместно съгласуван проект за матрица, която да отговаря на вашите точни изисквания. Свържете се с нас за повече информация и изготвяне на оферта на посочените телефони или ни пишете чрез контактната форма.

Уплътненията за врати на хладилни ремаркета имат ключова роля. Те гарантират поддържането на температурата вътре в ремаркето. Уплътненията премахват пролуките между подвижните части на вратите и корпуса на самото ремарке . Хладилните уплътнения на вратите имат голяма устойчивост на стареене и външни атмосферни влияния. За повече информация и изготвяне на оферти моля, свържете се с нас на посочените телефони или контактната форма

Каучуковите продукти са важен елемент в морската индустрия. Елементите са постоянно бомбардирани от стихиите на морето, затова е необходимо да са максимално издръжливи. Качеството в този отрасъл не може да бъде подлагано на компромиси, тъй като е жизнено важно. "ЗТКИ" ООД използва EPDM и естествен каучук, който се използва не само за уплътнения на вратите и люковете, но и за защитни буфери на стените на пристанищата и лодките. Разполагаме с няколко стандартни матрици, но можем също така да създадем гумени профили по поръчка на клиента за компоненти, като уплътнения на товарни врати, люкове и гумени буфери. За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на контактната форма.

Уплътнения за скоби и фиксиращи елементи се изработват по предварителен чертеж и желание на клиента. Тяхната основна задача е да се премахне луфта между скобата и захванатия елемент. По този начин се предава стабилност на сглобката и се премахват нежеланите вибрации. За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на контактната форма.

Дилатационните уплътнения се използват в много области с висока якост на огъване, еластичност, водна и химическа устойчивост. Те служат служат за пълнене и запечатване. Уплътненията за дилатация се проектират и произвеждат според изискванията на клиентите ни. Произвеждаме EPDM профили с всякакви размери, за да осигурим гъвкавостта на дилатационните фуги, използвани в летищни писти, магистрали и мостове, индустриални подове и много други. За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на контактната форма.

Каучукови уплътнения предназначени за бетонни тунели. Този вид уплътнения са устойчиви на голямо водно налягане. Предназначени за безопасно свързване на отделните сегменти на бетонния тунел. Уплътненията осигуряват естествена защита на тези съоръжения от движението на земята. За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на контактната форма.

Каучукови профили за вграждане в професионални алуминиеви изтривалки. Можете да ги срещнете на входовете в големи хранителни вериги, големи помещения, складове и административни сгради. Тези профили могат да бъдат изработени по размери дадени от клиента. За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на контактната форма.

Уплътненията за бетонни тръби се произвеждат от EPDM, или в SBR каучук. Те са с висока устойчивост на атмосферни и други влияния. Произвеждат се с различна твърдост. За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на контактната форма.

Уплътненията за метални врати произведени от "ЗТКИ" ООД, са проектирани да се използват дълго време при интензивна употреба. Те предлагат отлична изолация на външната от вътрешната среда. Благодарение на порестата им структура тези уплътнения перфектно предпазват от прах и шум.  За повече информация и изготвяне на оферта използвайте телефоните за връзка с нас или формата за контакт

Тези уплътнения се произвеждат от EPDM каучук и имат отлична устойчивост на външни атмосферни влияния от -70 до 130 °C. Уплътненията за алуминиев профил са устойчиви на стареене, UV лъчения и други атмосферни влияния. Тези каучукови уплътнения могат да се състоят от една или две части. Те спомагат за стабилно прикрепване на стъклото към самият профил и гарантират изолацията на вътрешната от външната част. За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на контактната форма.