All for Joomla All for Webmasters

Технологии

Производствените мощности на завода включващи: Смесителен цех, Екструдерен цех и Пресов цех са разположени на площ от 3500 м.кв от общо 14000 м.кв площадка на завода. Годишният капацитет на завода е около 500 тона готова продукция. "ЗТКИ"-ООД разполага с необходимия ресурс от висококвалифицирани специалисти с дълготраен опит и стаж по преработка на каучук.

Основната производствена дейност на предприятието се състои в производството на: каучукови смеси - за вътрешно и външно потребление, неформовани (профили) - порести, плътни и силиконови, формовани (пресови) - каучукови изделия - гумени, гумено-метални, гумено-текстилни, силиконови. Изходна база за производството на всички изделия са различни видове каучук - Бутадиенстиролов каучук /SBR/, ЕРДМ, ЕК, NBR, NR, CR, силиконов каучук и др.

Производството на завода е ориентирано към почти всички отрасли на промишлеността в България и извън нея (Германия, Швейцария, Гърция, Македония, Израел и др.) Относителния дял вътрешен - външен продукт възлиза на 70/30% от общата продукция на завода.

Абонирай се за бюлетина

Още от ЗТКИ ООД

  • За нас (3914) (Обзор) 05 Януари 2016

    "ЗТКИ" ООД - Ямбол е създаден на основата каучуков цех за...

  • Сертификат (3018) (Обзор) 04 Януари 2016

    Предприятието ЗТКИ ООД -Ямбол е сертифицирано по EN ISO 9001:2008

  • Технологии (3668) (Обзор) 01 Януари 2016

    Производствените мощности на завода включващи: Смесителен цех,...